Home Samenwerken

Samenwerken

by The Veggie Reporter
Samenwerken

The Veggie Reporter staat open voor allerlei leuke samenwerkingen, mits het bij het platform past natuurlijk. Ik ben in te huren als:

  • Tekstschrijver
  • Recept ontwikkelaar
  • Food fotograaf
  • Content creator

Heb jij een goed idee voor een samenwerking, wil je dat ik je product test en er wat over schrijf, een recept ontwikkel met jouw product of voor jouw bedrijf, of wil je me inhuren als schrijver of fotograaf? Dat kan allemaal!

Bekijk mijn mediakit

Don’t be shy!

Stuur me vooral een berichtje! Dan kunnen we kijken of we samen wat leuks kunnen verzinnen. Je kunt me bereiken via veggiereporter@gmail.com, ook voor mijn tarieven.

Liever nog even rondneuzen? Dit zijn een aantal voorbeelden van eerdere samenwerkingen.

KINO ROTTERDAM // FOOD FOTOGRAAF

Zie hier een aantal foto’s die ik voor bioscoop en restaurant Kino in Rotterdam heb gemaakt. Eens in de zoveel tijd kom ik daar een dagje fotograferen, zodat zij weer voldoende materiaal hebben om op de website en sociale media te plaatsen.
www.kinorotterdam.nl

MEESTERS VAN DE HALM // CONTENT CREATOR // RECEPT ONTWIKKELAAR

Voor Meesters Van De Halm maak ik recepten die ik publiceer op The Veggie Reporter. Van december 2019 tot en met mei 2020 hebben wij een samenwerking waarbij ik maandelijks twee recepten ontwikkel. In de lente van 2019 werkte ik mee aan het prachtige lente E-zine. Ik voel me vereerd om zo veel voor dit prachtige bedrijf te mogen doen.
https://meestersvandehalm.nl

Mockup_veggiereporter.png

Geroosterde grapefruit met granola topping
Granola cups met vegan lemon curd
Crunchy granola pinda koeken

GEZONDHEIDSNET // SCHRIJVER

Hoeveel ik ook houd van koken: ik ben geschoold als journalist. Voor Gezondheidsnet schrijf ik regelmatig online artikelen die met gezondheid te maken hebben. Hier zijn een aantal voorbeelden: 
Zweedse trend: sporten tijdens de lunchpauze
Hoe ga je ermee om als je partner een ander dieet heeft?
Van deze Scandinavische begrippen kun je wat leren
Zo wordt plantaardig eten een stuk makkelijker
Jackfruit, wat is dat eigenlijk?

DE HIPPE VEGETARIËR // SCHRIJVER // RECEPT ONTWIKKELAAR

Voor De Hippe Vegetariër werk ik als freelance schrijver en recept ontwikkelaar. Als je op de link klikt, kun je het grootste deel van mijn werk zien. Ik maak ook foto’s voor grote samenwerkingen die De Hippe Vegetariër aangaat.
https://www.dehippevegetarier.nl/author/miriam-groot/

DR. ANTONIO MARTINS // RECEPT ONTWIKKELAAR

Ik heb altijd al iets met de geweldige kokosdrankjes van Dr. Antonion Martins willen doen, dus ik was natuurlijk meer dan blij toen ze mij vroegen een recept voor ze te ontwikkelen. Het werd deze heerlijke rijstpudding taart. Heeeeel lekker!
www.dr-martins.com/recipes/

Schermafbeelding 2019-05-03 om 23.25.00.png

ORIGINAL SOURCE // CONTENT CREATOR

Soms vinden bedrijven het prettig om exposure en aandacht te krijgen op sociale media. Met Original Source heb ik twee Instagram-posts gemaakt waarbij ik hun shower gels aanprijs en een winactie doe. Zoiets doe ik alleen wanneer ik ook echt enthousiast ben over het product. Met Original Source is dat zo. Hun producten zijn 100% vegan en natuurlijk.
www.original-source.com/nl-nl/

View this post on Instagram

🚿LET'S TALK SHOWER GEL🚿⁣ ⁣ [ad] Hi friends 💕 You might have seen an unpacking story I posted a little while ago when I received these beauties in my mail. I've seen the @originalsourcenl shower gels in Sweden, but never got the chance to try them. Lucky as I am, they sent me a bunch of shower gels to try after all!⁣ ⁣ Aren't they pretty? Here's some awesome info on them: Original Source shower gels are VEGAN, 100% NATURAL and come in RECYCLABLE BOTTLES ♻️🌱 What I love most is that these bottles are super affordable. You can buy them at @picnic for 2,99 each 😍⁣ ⁣ Which one would you like to try?🚿⁣ .⁣ .⁣ #vegan #vegansofig #plantbased #foodphotography #foodstagram #healthyeating #veganeatstreet #healthymeal #thevegansclub #veganfoodshare #whatveganseat #healthycuisines #veganfoodsoul #vegansofsweden #vegansofholland #skincareroutine #veganshampoo #naturalskincare #organicskincare #veganskincare #veganshowergel #showergel #recyclable #originalsource #picnic⁣

A post shared by Miriam // veggiereporter.com (@veggiereporter) on

View this post on Instagram

🚿 I PICKED MY FAVORITE 🚿⁣ ⁣ [ad] So last week I showed you guys the shower gels I received from @originalsourcenl. I still had to try them back then, but I now know which one I love most 😍⁣ ⁣ I love anything citrus, so the lemon tea tree must be my favorite of them all (although the lime one was very close) 🍋⁣ ⁣ Have you tried their products & if so, what's your favorite?⁣ ⁣ You can find some of the shower gels at the @picnic online supermarket 🌱♻️⁣ .⁣ .⁣ #vegan #vegansofig #plantbased #foodphotography #foodstagram #healthyeating #veganeatstreet #healthymeal #thevegansclub #veganfoodshare #whatveganseat #healthycuisines #veganfoodsoul #vegansofsweden #vegansofholland #skincareroutine #veganshampoo #naturalskincare #organicskincare #veganskincare #veganshowergel #showergel #recyclable #originalsource #picnic⁣ ⁣

A post shared by Miriam // veggiereporter.com (@veggiereporter) on

Meer weten?

Stuur me een maitlje via veggiereporter@gmail.com.

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie