Home Samenwerken

Samenwerken

by The Veggie Reporter

♥ Deze pagina is onder constructie. Wil je meer weten over mij als food- of portretfotograaf? Stuur me even een mail of privébericht op Instagram, dan vertel ik je alles! ♥

Wil jij jouw (vegan) product, concept of horecazaak zo aantrekkelijk mogelijk maken door middel van beeld en/of tekst? Daar kan ik als jonge, enthousiaste fotograaf, schrijver en content creator je bij helpen.

The Veggie Reporter staat open voor allerlei leuke collaborations, mits het bij het platform past natuurlijk. Ik ben in te huren als:

  • Tekstschrijver
  • Recept ontwikkelaar
  • Food fotograaf
  • Content creator

Don’t be shy!

Stuur me vooral een berichtje voor mijn mediakit en/of een vrijblijvende offerte.

Liever nog even rondneuzen? Dit zijn een aantal voorbeelden van eerdere samenwerkingen.

KINO ROTTERDAM // FOOD FOTOGRAAF

Zie hier een aantal foto’s die ik voor bioscoop en restaurant Kino in Rotterdam heb gemaakt. Eens in de zoveel tijd kom ik daar een dagje fotograferen, zodat zij weer voldoende materiaal hebben om op de website en sociale media te plaatsen.
www.kinorotterdam.nl

MEESTERS VAN DE HALM // CONTENT CREATOR // RECEPT ONTWIKKELAAR

Voor Meesters Van De Halm maak ik recepten die ik publiceer op The Veggie Reporter. Van december 2019 tot en met mei 2020 hebben wij een samenwerking waarbij ik maandelijks twee recepten ontwikkel. In de lente van 2019 werkte ik mee aan het prachtige lente E-zine. Ik voel me vereerd om zo veel voor dit prachtige bedrijf te mogen doen.
https://meestersvandehalm.nl

GEZONDHEIDSNET // SCHRIJVER

Hoe gek ik ook ben op koken: ik ben geschoold als journalist. Voor Gezondheidsnet schrijf ik online artikelen die met gezondheid te maken hebben. Hier zijn een aantal voorbeelden: 
Zweedse trend: sporten tijdens de lunchpauze
Hoe ga je ermee om als je partner een ander dieet heeft?
Van deze Scandinavische begrippen kun je wat leren
Zo wordt plantaardig eten een stuk makkelijker
Jackfruit, wat is dat eigenlijk?

DE HIPPE VEGETARIËR // SCHRIJVER // RECEPT ONTWIKKELAAR

Voor De Hippe Vegetariër werk ik als freelance schrijver en recept ontwikkelaar. Als je op de link klikt, kun je het grootste deel van mijn werk zien. Ik maak ook foto’s voor grote samenwerkingen die De Hippe Vegetariër aangaat, maar deze staan niet onder mijn naam.
https://www.dehippevegetarier.nl/author/miriam-groot/

DR. ANTONIO MARTINS // RECEPT ONTWIKKELAAR

Ik heb altijd al iets met de geweldige kokosdrankjes van Dr. Antonion Martins willen doen, dus ik was natuurlijk meer dan blij toen ze mij vroegen een recept voor ze te ontwikkelen. Het werd deze heerlijke rijstpudding taart. Heeeeel lekker!
www.dr-martins.com/recipes/

Schermafbeelding 2019-05-03 om 23.25.00.png

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie